Omdenken in de keten – doe mee!

Omdenken in de keten

Als je in de winkel een product koopt, of het nu een fiets, een fles shampoo of een trui is, sta je aan het eind van een lange keten. een keten van producenten. De eerste producent is misschien de katoen verbouwer of een staalfabrikant, en al die producenten die van deze materialen uiteindelijk het product maken wat jij koopt.

DeKetenIn gaat over jouw invloed op deze keten. Kan jij in de winkel kopen wat jij nodig hebt? Biedt het product wat jij verwacht? En als dat niet zo is, hoe kan je daar dan iets aan doen?

Via DeKetenIn kan je mee bepalen wat voor product jij wil kopen. Heb je invloed op de keten. Een product dat op een verantwoorde wijze wordt geproduceerd, of een product dat voldoet aan jouw wensen.  Jij bepaalt. We keren de keten om, want hij begint bij jou. Omdenken van de keten.

Hoe werkt het? DeKetenIn lanceert initiatieven en vraagt jouw mening. Als je wilt, doe je mee. Of andersom, jij hebt een goed idee. Post dit op deze site en wij gaan kijken of we daar een initiatief van kunnen maken.

Denk mee, denk om!

Het team van DeKetenIn

Plaats een reactie